SALO- Art & Wellbeing

Behandlingar

Här finns det verkligen någonting för alla. Behandlingar för både din kropp och ditt sinne. Njut av en behandling själv eller varför inte ge bort en som gåva till någon du tycker om. Läs mer om våra behandlingar och hur du bokar nedan.

Klawing Massage

Ta hand om din kropp och dina muskler, de ska hålla länge.
Klawing Massage erbjuder Svensk klassisk massage. Massage hjälper musklerna att återhämta sig, förebygger skador, lindrar smärta och bidrar till välbefinnande och välmående- det finns alltid en anledning till att gå på massage.

Bokning sker genom mail, facebook eller telefon. Varmt välkommen!/ Elinor Klawing dip. massageterapeut

Facebook
Instagram

Läs mer

Eteriska-oljor.se

Jag är utbildad socionom och jag kombinerar min utbildning med ett holistiskt synsätt på hälsa och vill hjälpa människor att må så bra som de bara kan på alla plan. Så därför kommer jag att använda mig av mina färdigheter att samtala med folk men även mina kunskaper inom healing, eteriska oljor, kristaller samt ekologiska hem- och skönhets-/hygienprodukter och ge dig en unik behandling som är utformad efter DIG och dina behov.

Ingen behandling kommer att vara den andra lik eftersom du kommer att vara olika balanserad varje gång du kommer till mig. Så om du vill ha hjälp att lösa blockeringar och motverka stress (godkänd friskvård), kolla över hur du kan minska de skadliga kemikalierna i dina skönhets-/hygienprodukter och i hemmet eller funderar på hur du kan må bättre både fysiskt och mentalt med eteriska oljor, boka en tid så ses vi!

Boka direkt

Mindfulnessinstruktör - Anna Rydberg

Oberoende distributör av Young livings eteriska oljor och växtbaserade produkter. Utbildad i Regndroppsmassage och Reiki Om mig Jag har varit på en resa i medveten närvaro ändå sedan barnsben. Jag hittade tidigt återhämtning i mitt inre och i naturen. J

ag har alltid haft en tilltro till att jag kan föra energi och välmående vidare. Via mina händer och via att skörda det naturen erbjuder. Som liten samlade jag kåda och använde till det mesta. I tonåren gjorde jag salvor, ansiktsvatten och masker av groblad, maskrosor och vårens första skott på träden.

Nu har jag hittat hem igen via Young livings eteriska oljor och växtbaserade produkter samt de utbildningar jag gått för att förfina mina kunskaper.

Workshops- Naturligare hälsa Workshops och inspirationsträffar kring hur du kan byta ut intim/skönhetsprodukter och hushållsprodukter mot naturligare alternativ samt hur du kan använda eteriska oljor för psykisk och fysisk återhämtning.

Medveten närvaro Landa i dig själv och i ditt andetag. Tillsammans i en liten grupp, omgiven av fantastisk konst- under takbjälkar i det själfulla galleriet övar vi oss i att förhålla oss mer avslappnat till det som sker omkring oss… Genom medveten andning och att uppleva ögonblicket, vara här och nu kan du öka din livskvalité och sänka din stressnivå.

facebook-squarefacebookinstagram