SALO- Art & Wellbeing

Bli partner

Vi söker löpande efter nya partners. Det gäller företagare som vill bedriva sin verksamhet i huset, enstaka event, konstnärer till utställningar mm. Vill du bli en av oss- tveka inte att höra av dig för mer info!

Är du företagare?

Är du verksam inom konst eller välbefinnande och letar efter en ny eller bättre plats att vara verksam på? Eller letar du efter en plats där du kan förverkliga din nya företagsidé? Välkommen att bli en del i ett sammanhang med branschkollegor där våra kunder även blir dina kunder. En plats där din verksamhet kan blomstra!

I Knäppingsborg hittar du ett unikt koncepthus för konst och välbefinnande, ett hus fullt med verksamheter som på olika vis ökar välbefinnandet hos medmänniskorna i Norrköping.

Det finns flera småföretagare i Norrköping som arbetar med välbefinnande och kreativitet. Det finns också flera som har haft en tanke eller företagsidé som de skulle vilja prova. Genom att gå ihop gemensamt i huset blir det möjligt att prova sin idé och dessutom öka kundflödet genom att allas kunder kommer till samma ställe. I koncepthuset finns ingen konkurrens, bara en styrka i att flera branschkollegor hjälper varandra. Det blir även enkelt och tillgängligt för kunden!

Vad krävs för att kunna bli en del i koncepthuset?

  • Du och ditt företag är verksam inom något som kan kopplas till välbefinnande, hållbarhet eller kreativitet.
  • Ditt företag är momsregistrerat.

Uppfyller ni detta- välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Är du konstnär?

Hjärtat i det här huset från 1828 är beläget i översta plan, i form av ett konstgalleri. I galleriet kommer temautställningar att anordnas, vilka kommer att generera olika former av evenemang inom givet tema.

Är du konstnär och intresserad av att hänga ut din originalkonst under någon av våra utställningar?

Är du konstnär och vill sälja prints eller annat i vårt koncepthus?

Klicka här för att skicka in en ansökan med bilder på dina verk. Markera din ansökan med ”Originalkonst” om din ansökan gäller deltagande i utställning.

Vid utställning av originalkonst utkrävs ingen kostnad för att delta i utställning. Vid försäljning debiteras konstnären en provision om 50% av försäljningspriset.

Vid försäljning av prints eller annat i koncepthuset debiteras konstnären en provisionskostnad om 35% av försäljningspriset.

Ansök nu
Galleriet

Bli en partner, ansök redan idag

Vi söker löpande efter nya partners. Det gäller företagare som vill bedriva sin verksamhet i huset, enstaka event, konstnärer till utställningar mm. Vill du bli en av oss- tveka inte att höra av dig för mer info!

Ansök nedan

facebook-squarefacebookinstagramchevron-down