SALO- Art & Wellbeing

Oberoende distributör av Young livings eteriska oljor och växtbaserade produkter. Utbildad i Regndroppsmassage och Reiki Om mig Jag har varit på en resa i medveten närvaro ändå sedan barnsben. Jag hittade tidigt återhämtning i mitt inre och i naturen. J

ag har alltid haft en tilltro till att jag kan föra energi och välmående vidare. Via mina händer och via att skörda det naturen erbjuder. Som liten samlade jag kåda och använde till det mesta. I tonåren gjorde jag salvor, ansiktsvatten och masker av groblad, maskrosor och vårens första skott på träden.

Nu har jag hittat hem igen via Young livings eteriska oljor och växtbaserade produkter samt de utbildningar jag gått för att förfina mina kunskaper.

Workshops- Naturligare hälsa Workshops och inspirationsträffar kring hur du kan byta ut intim/skönhetsprodukter och hushållsprodukter mot naturligare alternativ samt hur du kan använda eteriska oljor för psykisk och fysisk återhämtning.

Medveten närvaro Landa i dig själv och i ditt andetag. Tillsammans i en liten grupp, omgiven av fantastisk konst- under takbjälkar i det själfulla galleriet övar vi oss i att förhålla oss mer avslappnat till det som sker omkring oss… Genom medveten andning och att uppleva ögonblicket, vara här och nu kan du öka din livskvalité och sänka din stressnivå.

facebook-squarefacebookinstagram