SALO- Art & Wellbeing

För mig är vi alla kreativa och nyckeln till ett helt liv är att vi låter vårt skapande och själen få höras. Sjunger vi så läker vi också vår själ och återtar vår ursprungs kraft. Lyssnar vi på vår inre röst, vår inre konstnär – så kommer vi närmare ett liv i sanning.

Sången

Jag är sångcoach inom CVT, Komplett Sångteknik och jag älskar att dela med mig av de magiska nycklar som hjälpte mig att få jobba som musikartist, jazzsångerska och artist. Med effektiva metoder så att du kan känna dig mer fri och säker på din röst, lära dig sjunga höga och låga toner, kontrollera volymen och kunna sjunga allt du drömmer om! Mitt fokus är du ska känna dig mer fri och säker i din röst, och jag anpassar undervisningen efter vad du vill utveckla med din sång.

Livet & kreativiteten

Min önskan är att locka fram ditt unika potential, lösa upp blockeringar som ligger och spärrar ditt skapande och din möjlighet för att skapa ett liv mer i balans. Jag älskar att förstärka och inspirera andra så att du kan blomstra och uttrycka dig mer fritt. Utveckling och läkande springer ur av att själen läker och växer genom skapande.

Om mig

Min fascination för musik är nära sammanbunden med mitt intresse för människans kreativa själ. Därför har jag aldrig kunnat välja endast en väg att gå på. Jag har studerat dans, sang och teater, har studerat psykologi och pedagogik på universitetet, utbildat mig till sångcoach i Komplett sångteknik, är instruktör i läkande dans och studerat låtskrivartekniker.

facebook-squarefacebookinstagram