SALO- Art & Wellbeing

Jag är utbildad socionom och jag kombinerar min utbildning med ett holistiskt synsätt på hälsa och vill hjälpa människor att må så bra som de bara kan på alla plan. Så därför kommer jag att använda mig av mina färdigheter att samtala med folk men även mina kunskaper inom healing, eteriska oljor, kristaller samt ekologiska hem- och skönhets-/hygienprodukter och ge dig en unik behandling som är utformad efter DIG och dina behov.

Ingen behandling kommer att vara den andra lik eftersom du kommer att vara olika balanserad varje gång du kommer till mig. Så om du vill ha hjälp att lösa blockeringar och motverka stress (godkänd friskvård), kolla över hur du kan minska de skadliga kemikalierna i dina skönhets-/hygienprodukter och i hemmet eller funderar på hur du kan må bättre både fysiskt och mentalt med eteriska oljor, boka en tid så ses vi!

Oberoende distributör av Young livings eteriska oljor och växtbaserade produkter. Utbildad i Regndroppsmassage och Reiki Om mig Jag har varit på en resa i medveten närvaro ändå sedan barnsben. Jag hittade tidigt återhämtning i mitt inre och i naturen. J

ag har alltid haft en tilltro till att jag kan föra energi och välmående vidare. Via mina händer och via att skörda det naturen erbjuder. Som liten samlade jag kåda och använde till det mesta. I tonåren gjorde jag salvor, ansiktsvatten och masker av groblad, maskrosor och vårens första skott på träden.

Nu har jag hittat hem igen via Young livings eteriska oljor och växtbaserade produkter samt de utbildningar jag gått för att förfina mina kunskaper.

Workshops- Naturligare hälsa Workshops och inspirationsträffar kring hur du kan byta ut intim/skönhetsprodukter och hushållsprodukter mot naturligare alternativ samt hur du kan använda eteriska oljor för psykisk och fysisk återhämtning.

Medveten närvaro Landa i dig själv och i ditt andetag. Tillsammans i en liten grupp, omgiven av fantastisk konst- under takbjälkar i det själfulla galleriet övar vi oss i att förhålla oss mer avslappnat till det som sker omkring oss… Genom medveten andning och att uppleva ögonblicket, vara här och nu kan du öka din livskvalité och sänka din stressnivå.

Din röst är en viktig del av dig, det är på den som dina vänner känner igen att det är du fast ni inte träffats på länge och bara pratar i telefon. Det är din röst som din familj längtar efter att få höra när ni varit ifrån varandra. Med din röst kan du tala om hur du mår utan att säga det med orden, med din röst kan du förmedla budskap som kan ändra världen. Att ta hand om sin röst, få verktyg och öka sin medvetenhet kring rösten är kan vara nödvändigt för att fungera väl på sitt jobb men kan också ”bara” vara spännande och roligt att lära sig mer om och utforska.

Norrköpings logopedkonsult hjälper även dig som önskar hjälp med tal och artikulation, oavsett om det är något som kan räknas som ”talfel” eller om det är något som behöver finslipas för att få ett tydligare och bättre tal.

Erbjuder både grupp- och individuell träffar.

Många års erfarenhet av tal och språk och ett stort intresse för röst möter du hos mig, Norrköping logopedkonsult. Välkommen! / Elinor Klawing leg. logoped, Norrköpings logopedkonsult.

Instagram: norrkopingslogopedkonsult​

Kreativa workshops för dig som längtar efter att få din kreativa energi att flöda. Vi vill skapa tillfällen där du kan vara närvarande, kreativ, inspirerad, med i en gemenskap men ändå i din egen process. Vi vill att du ska känna att du skapar helt efter din egen förmåga utan prestation.

Forskning visar på att när du är skapande och kreativ så mår du bättre både i kroppen och i sinnet. Du sover bättre, blir mindre stressad, gladare och positivare.
Vi vill att du ska bli allt detta därför ger vi nu dig möjligheten att vara med på våra kreativa workshops.

Onsdagar kl. 18.00-21.00

Torsdag 12 Mars kl 18-19

Väldoftande inspirationsträff kring eteriska oljor och naturlig hälsa.
Möt våren med ny kunskap om hur du kan byta ut produkter till hemmet samt din hygienrutin till renare alternativ.

Du får information om hur du enklast kommer igång med eteriska oljor samt hur du kan påverka din psykiska och fysiska hälsa genom att använda oljorna i doftspridare/luftfuktare och på kroppen för terapeutisk effekt efter ditt behov.

Träffen är kostnadsfri och jag bjuder på kvällsfika med eteriska oljor ☕🍪🌱

Den första i en serie om tre workshops.

Bli stark och må bra genom medvetenhet om din kropp. En stark hållning kan förändra dig ( utsida och insida) , ditt humör och påverka saker i ditt liv!
Vi ska ha mysig kväll i galleriet där vår kropp och vår hållning står i fokus.
Yogaövningar, Kroppsställningar

FEELGOOD Workshop Afterwork

Kicka in helgen med en workshop i galleriet! I en riktigt nice miljö möts vi kring ett ämne - Inspireras, får tips och idéer om hur man kan hjälpa sig själv. Vi pysslar om oss och fyller på med energi! Fredagar i koncepthuset Salo Art Wellbeing kl 17- 18.30

POWER OF GRACE

Kan din kroppshållning påverka dig ? Fredag 13 mars , inspiration och yogaövningar

POWER OF SILENCE

Vi pratar andning och övar ! Fredag 3 april , yoga , andningstekniker, stillhet / meditation

POWER OF LOVE

En kväll med fokus på kärlek, Self-Love ! Fredag 24 april , yogaövningar, mantra och sång SANNA Mer info Facebook SALO art & Wellbeing 250 kronor Anmälan 0707697527 Kom i ”sköna kläder” vi sitter på golvet Te och snacks finns när du kommer.

Anmälan Sanna: 0707 - 69 75 27
Kostnad : 250 kronor

Tänk dig att få tid till reflektion och att få samtala med andra om värderingar och tankar om livet. Samtal som öppnar upp för personlig utveckling och som i längden kan stärka vårt demokratiska samhälle. I dagens digitala och ofta stressiga samhälle finns det ett behov av att mötas ansikte mot ansikte för att samtala om det som är grundläggande för vårt välbefinnande.

TELLUS nyfikna samtal innebär att du under ett par timmar får tid till att fokusera på olika teman såsom ansvar, medkänsla och lycka tillsammans med andra nyfikna individer. Samtalen inleds av en kort introduktion i syftet att skapa en gemensam startpunkt som kan dra igång tankeverksamheten och väcka deltagarnas känslor. Jag ser fram emot ditt deltagande! /Maria

Om mig
Syftet med företaget Tellus är mitt sätt att skapa möjligheten att få verka i livet och att få vara delaktig i samhället på riktigt genom att skapa samtal mellan människor. Min nyfikenhet har fått mig att vrida och vända på mina egna värderingar och perspektiv i olika möten med människor.

Efter femton år som gymnasielärare (sociologi, samhällskunskap och geografi) och med inspiration av ledarskapskursen Managment by Heart vill jag nu öppna upp för fler sorters möten med förhoppningen om att det kan bidra till en mer välmående befolkning och ett starkare demokratiskt samhälle. För få ännu fler verktyg och perspektiv till samtalen läser jag under våren 2020 distanskursen Inkludera flera på Malmö folkhögskola.

För mig är vi alla kreativa och nyckeln till ett helt liv är att vi låter vårt skapande och själen få höras. Sjunger vi så läker vi också vår själ och återtar vår ursprungs kraft. Lyssnar vi på vår inre röst, vår inre konstnär – så kommer vi närmare ett liv i sanning.

Sången

Jag är sångcoach inom CVT, Komplett Sångteknik och jag älskar att dela med mig av de magiska nycklar som hjälpte mig att få jobba som musikartist, jazzsångerska och artist. Med effektiva metoder så att du kan känna dig mer fri och säker på din röst, lära dig sjunga höga och låga toner, kontrollera volymen och kunna sjunga allt du drömmer om! Mitt fokus är du ska känna dig mer fri och säker i din röst, och jag anpassar undervisningen efter vad du vill utveckla med din sång.

Livet & kreativiteten

Min önskan är att locka fram ditt unika potential, lösa upp blockeringar som ligger och spärrar ditt skapande och din möjlighet för att skapa ett liv mer i balans. Jag älskar att förstärka och inspirera andra så att du kan blomstra och uttrycka dig mer fritt. Utveckling och läkande springer ur av att själen läker och växer genom skapande.

Om mig

Min fascination för musik är nära sammanbunden med mitt intresse för människans kreativa själ. Därför har jag aldrig kunnat välja endast en väg att gå på. Jag har studerat dans, sang och teater, har studerat psykologi och pedagogik på universitetet, utbildat mig till sångcoach i Komplett sångteknik, är instruktör i läkande dans och studerat låtskrivartekniker.

facebook-squarefacebookinstagram