SALO- Art & Wellbeing

Smyckesdesigner

Katarína Stefánsdóttir

Katarína Stefánsdóttir heter jag och är en 20 årig Islänning som pluggar till Silversmed i Leksand, Dalarna. 

Mitt mål är att skapa unika smycken som skiljer sig från mängden, men också klassiska och enkla smycken som går att kombinera utan att överglänsa varandra. Min önskan är att mina smycken får folk att le, bli glada, känna kärlek och stolthet, och att mina smycken förbättrar folks vardag på något litet sätt.

I framtiden vill jag plugga vidare till guldsmed och ha en egen butik och verkstad så att jag kan fortsätta göra det jag älskar och fortsätta växa som ett företag! Alla mina smycken går att beställa i vilken ädelmetall som helst

Instagram: @katarinastefansjewelry 
Hemsida: www.katarinastefans.com

Syster P

Syster P är två systrar med en gemensam historia och gemensamma intressen. Med deras design förmedlar vi våra berättelser från världens alla hörn. Vi är tillsammans med Syster P är stolta över att få bidra till att kvinnor känner sig lite vackrare. Känslan för god design som ligger i tiden och gott hantverk genomsyrar allt Syster P gör.

Läs mer

Design Viktor Lenper

Design Viktor Lenper tillverkar unika och handgjorda smycken och accessoarer i 925 sterling silver. Du kan även beställa smycken i andra ädelmetaller och med ädelstenar, samt efter kundens egna önskemål.

Så möjligheterna hos Design Viktor Lenper är många, och det är bara fantasin som sätter gränserna, vilka är mycket få. Att allt är möjligt, bara man vill - det är ett motto Viktor själv brukar använda mig utav inför nya projekt och uppdrag.

Läs mer

Affordable luxury

Smycken där varje liten detalj är formgiven av Paula Pantolin, silversmed MFA och grundare av Pantolin Fine Jewellery. För La Maison bagatelle skapar Paula smycken i silver och nickelfri mässing med 14 k guld, platina och rhodium dekorerade med pärlor and Swarovski kristaller. Let’s bagatelle!

Läs mer

Elin Karl

Elin Karl vill skapa smycken med bästa material för hållbarhet. Tidlösa smycken som passar alla, lätta att bära och som snabbt blir smycken man känner sig naken utan.

Läs mer
facebook-squarefacebookinstagram